G.I. Joe berobban

Megvan a harmadik kollegank a harmadik reszleg megnyitasara. A csapata fele szinten osszejott, ugyhogy most megint 6 nehez het jon; nemhogy szabadsagra nem mehetek, de teljesen egyedul kell megnyitnom a reszleget. T. egyre jobban kiiratkozik mindenbol, mert hogy a harmadik gyereket varjak- es ugy viselkedunk vele mintha o lenne terhes. Raadasul a legnagyobb viharban fog megszuletni a harmadik baba, es o egyszeruen elmegy ket het szabira, mintha semmi dolga nincs. Zero javaslat, zero allaspont, de meg a sarokpontokat se birja meghatarozni. Mintha nem is lenne igazgatonk. Viszont visszautasitja hogy az alapitvany tanacsanak elnoket (aki az o fonoke) hivjam segitsegul. amikor komoly dologrol van szo. Szerinte majd elboldogulunk. Ami azt jelenti hogy oldjam meg a problemat, mikozben o veresre ragja az ujjait a vezetoin. Kezdem sajnalni.

Ami a harmadik ifjut illeti, elt Irakban, Sziriaban es Szaud-Arabiaban. Letrehozott tobbed magaval valami segito szervezetet haborus ovezetben. Elt Spanyolorszagban, Irorszagban vegzett egyetemet, es az anyja mexikoi. Hamar ki fogja lyukasztani a plafont nalunk. Vagy kezelhetetelen lesz, vagy igazi tamasz.

Melyebben nem ismerem meg, de azt erzem hogy nyughatatlan ertelmu, es ha nincs lekotve allandoan, elalszik. Iszonyatosan lelkes, faradhatatlan, ugrandozik a farkan. Halali humora van. Egyszoval hasonlit ram, csak en mar a faradt verzio vagyok.

Ellenallhatatlan mosolya van es nagyon csinos; magas, nyulank srac. Persze csak 26 eves. Tulteng benne az onbizalom. Meglatjuk, csak a szaja nagy-e, vagy a munkabiro kepessege is. Mindenesetre o az egyetlen reszlegvezeto, aki annyira strukturalt gondolkodasu, hogy elore kepes tervezni, es elkerte a dossziekat; a tobbieknek le kellett nyomni a torkan az informaciokat.

Ugy erkezett meg az irodaba, mint egy kolyokkutya: begurult. Felem szaguldott es meg akart puszilni koszonos keppen, de en nem ereztem a puszilkodast, ugyhogy kezet nyujtottam neki, o meg csalodottan visszapattant.

Este D. szuletesnapjat unnepeltuk es az egyik lako csinalt rolam egy nagyon rossz kepet az o telefonjaval. Baratsagosan ramosolyogtam es azt mondtam neki: "ha holnap meg itt akarsz dolgozni, ezt a fotot letorlod." G.I Joe szivbol nevetett. 

Hiaba, ha nokent noket kell menedzselned, kezdhetsz terden allva imadkozni. Es ha nokent ferfiakat, akkor is. Csak mast kersz az imaidban.